iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организират "Kръгла маса" на тема "Силата на знанието - основен път за живот без насилие!"

Организират  "Kръгла маса" на тема "Силата на знанието - основен път за живот без насилие!" 05_1400848204

Фондация "П.У.Л.С." организира "Kръгла маса" на тема "Силата на знанието - основен път за живот без насилие!"

Датата е 26 май от 13:00 часа, като събитието ще се проведе в Конферентна зала на ресторант „Дворец на културата”. в град Перник.

Събитието се организира с цел подобряване на услугите, предоставящи се на жертви на трафик и обмяна на международен опит между организациите, работещи по този проблем. Ще се обсъдят също добрите и лоши практики за работа по случаи на трафик на хора.

Кръглата маса е част от дейностите по проект „Силата на знанието - основен път за живот без насилие!”, финансиран от Европейката Комисия, Програма Криминално правосъдие и координиран от „Фондация „П.У.Л.С.”. Проектът и всички дейности по него се организират с основна цел за подобряване на услугите за пострадали и хора в риск от трафик, като основен акцент се поставя върху обмяната на международен опит и интегрирането на успешни международни практики в България. Основни партньори по проекта са FIM – Франкфурт на Майн, Германия- експерти в директната работа с жени, пострадали от трафик, екипна работа по случаи и Национален център за равни възможности - Братислава, Словакия. Представители на тези организации пристигат на работно посещение в България и ще се включат в презентирането на практики.

В събитието ще участват представители на държавни институции като Главна Дирекция „Гранична Полиция”, гр. София,. Главна Дирекция „Миграция”, Държавна Агенция Национална Сигурност (ДАНС), Областна дирекция на МВР, Териториална Агенция Национална Сигурност, гр. Перник, Дирекция „Социално подпомагане” – Перник и други.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.