iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Пенсионерите от клуб „Ален Мак” получиха мартеници и подаръци

Пенсионерите от клуб „Ален Мак” получиха мартеници и подаръци 02_1456396928

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник Вяра Церовска, заедно с кмета на „Изток” Емил Костадинов и младежите от ПП ГЕРБ, зарадваха с мартеници и подаръци възрастните хора от пенсионерски клуб „Ален Мак”. Те им подариха и календари, и картички, като областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на града д-р ВяраЦеровска и младежите от ПП ГЕРБ-Перник, зарадваха възрастните хора от пенсионерски клуб „АленМак“ в кметство „Изток“, спазвайки една от най-хубавите български традиции. С добро настроение и усмивки възрастните хора посрещнаха своите гости.

„Днес сме тук, за да ви поздравим по случай този традиционен български празник и да ви пожелаем много здраве и дълголетие”, заявиВяра Церовска.

На мероприятието присъстваха областният координатор на младежката структура в Перник Денислав Захариев и организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев. Младият лидер на МГЕРБ подчерта, че е от изключително значение да уважаваме традициите си, защото именно те са съхранили българската култура през вековете.

Кметът на кметство „Изток” Емил Костадинов зарадва пенсионерите от клуба с огромна торта и им пожела да бъдат здрави и все така да бъдат коректив за младото поколение.

Празненството продължи с хоро, в което се включиха кметовете и младежите от ГЕРБ.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

30-Март-2016

31-Март-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.