iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Почистиха Драгичево

Почистиха Драгичево 09_1410962073

Разрешен е проблемът със сметоизвозването в Драгичево. Селото, което през лятото беше потънало в смет, вече е чисто и приветливо. Кметът и жителите на селото са изключително доволни.

Новата фирма, ангажирана с тази дейност, е демонстрирала на практика как една махала може да се изчисти за час и половина. Условията за живот в село Драгичево се подобряват с всяка изминала година, твърди кметът Тодор Тодоров.

В селото са подменени почти всички улични осветителни тела. Инфраструктурата също се подобрява, защото дупките на уличните платна са запълнени. В селото, жизнено и най-голямо в общината, има много млади хора, които водят активен социален живот. За момента проблем е футболното игрище, където местният отбор не може да провежда тренировки и да играе срещите си. Причината е, че поземлената комисия е възстановила на частно лице ливада, попадаща в спортния терен. Собственикът отказва да предостави достъп на спортистите до този имот. Силно се надявам, че този човек ще преосмисли решението си, защото игрището е нужно на нашите деца, каза кметът.

Източник: krakra.tv

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.