iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Празнична радост за децата без родителска грижа от Дом "Радост" в Дрен

Перник - ЕО Дент в Дома в Дрен

Като дойдат празници и сърцата ни стават по-добри. Правим подаръци и получаваме подаръци. Така стана и днес когато част от екипа на дентални клиники ЕО Дент от Перник посети дома за деца без родителска грижа "Радост" в радомирското село Дрен. Денталните лекари и другите слежители в клиниката имат добри отношения с ръководството на социалното заведение и настанените там деца. От години те се грижат за денталното здраве на децата. Предстоящото посрещане на Новата 2012 г. стана повод за поредното им гостуване при децата.

Торбите  с подаръци на всяко от момченцата и момиченцата раздаде истински Дядо Коледа, дошъл при децата с гостите. Те не разбраха, че в ролята беше чичо Данчо от ЕО Дент. Затова пък шефът на клиниката д-р Валентин Павлов лично раздаде тортите за празника.

Ласките, прегръдките и целувките за хлапетата, лишени от родителска грижа също бяха част от подаръците. Децата не останаха длъжни.  С близо част специална програма те поздравиха гостите и ги трогнаха до просълзяване.

Преди да си тръгнат приятелите на Дом "Радост" от ЕО Дент разгледаха обновената след проект база. Директорът Даниела Йорданова не без гордост показа постигнатото и разказа за специалната социална програма и за по-добрия начин за отглеждане на децата. Нова година - нов късмет си пожелаха всички участници в това предновогодишно събитие.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.