iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Първите абитуриенти, които броиха, бяха от Спортното

Първите абитуриенти, които броиха, бяха от Спортното 05_1464101689

Абитуриентското дефиле на Випуск 2016 започна, като първи, които броиха от 1 до 12 пред хотел Струма бяха възпитаниците на Строителната гимназия „Арх. Йордан Миланов“ и Спортно училище „Олимпиец“.

Директорът на Строителната гимназия Самуил Шейнин откри тазгодишните абитуриентски балове в Перник – неговият крак бе първият, който стъпи под „прожекторите“ пред хотел Струма. Всъщност единственият прожектор беше залязващото слънце. Шейнин вдигна ръка за поздрав и скромно изчака парада на възпитаниците си.

Абитуриентите се бяха изтупали като за Холивуд, както винаги, като отново наблегнаха на превозните средства, този път малко в рок стил: ученик от строителния слезе от бяла лимузина, на която бе изписано „братя от ада“, а вратата му отвори нахакан мъж в кожено рокерско елече.

Хубавица от спортното пък бе придружена от ескорт от мотори. В първата редица мотористи преди колата на „принцесата“ се вееше българския флаг.

Друга красавица пък слезе от брониран автомобил и показа интересен моден стил.

Младеж обра точките като се появи сякаш от миналото със своя чисто бял ретро автомобил, вратата му отвори мъж с бомбе, а самият зрелостик бе с небрежно разрошена прическа като на богат благородник.

Учителката Даниела Соколова от Строителния събра очите на присъстващи и ученици, като се появи в секси рокличка като Дженифър Лопес на концерт. Със сигурност можеше да я сбъркат за абитуриентка.

Като цяло любовта витаеше във въздуха, както ще видите на снимките. Много усмивки, прегръдки и нежност.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.