iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пътят за село Расник ще бъде ремонтиран

Пътят за село Расник ще бъде ремонтиран 08_1408702471

Започват да ремонтират пътя за село Расник, като преди това ще бъде премахната гъстата растителност около шосето, тъй като тя затруднява видимостта за шофьорите от дълго време.

Отсечката, която се намира между Перник и Брезник, ще бъде разширена. Така ще се гарантира по-добрата сигурност на водачите на моторни превозни превозни средства.

Растителността от храсти и дървета постепенно е превзела големи части от платното. Заедно с огромните дупки и неравностите по пътя се създават предпоставки за пътно-траспортни произшествия.

Жителите на село Расник се оплакаха, че пътят им отдавна е в окаяно състояние. Те изразиха надежда, че след като бъде завършена тази отсечка, най-сетне ще се придвижват спокойно, и ще почувстват граждани на страна от Европейския съюз. Пътният участък край село Расник ще бъде готов за полагане на настилка до следващата седмица. Тогава той ще бъде и асфалтиран, а хората от района ще забравят за ямите и ще се придвижват безпроблемно. Според експертите дупките по пътищата са една от основната причини за катастрофите в България.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.