iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Сестрата на убитата Мирослава има момиченце

Сестрата на убитата Мирослава има момиченце 03_1459331126

Сестрата на отвлечената и убитата ученичка Мирослава Николова от Перник роди момиченце, като щастливата Елеонора и съпругът й решиха да дадат на първото си дете името на най-красивите орхидеи-Катлея.

Младата жена беше непримирима след изчезването на Мирослава на 7 ноември 2011 г. Денонощно обикаляше града и околностите, с надеждата, че ще намери девойката жива. След малко повече от месец антимафиотите от ГДБОП задържаха убийците- Стойчо Стоев-Чочо и Марио Любенов, които искали откуп в размер на 500 000 лв. Предварително знаели, че тогавашният приятел на Елеонора-Борислав Чолев получил наследство от баща си точно в този размер. Чочо заведе ченгетата и показа как са удушили Мирослава, както и къде са я заровили. Малко след това той се застреля в дома си по време на обиск. Марио пък получи 28 годишна присъда, след като се призна за виновен.

От мъка Елеонора татуира на целия си гръб образа на убитата си сестра, вдигна й огромен паметник. Много често качва на страницата си във фейсбук снимки на Мирослава, за да пази жив спомена за нея.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

30-Март-2016

31-Март-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.