iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще консултират безработни до 28 ноември

Ще консултират безработни до 28 ноември 11_1416832094

В цялата страна от днес до 28 ноември ще се проведат Дни на отворените врата, организирани от Бюрата по труда. В 10 до 16 часа всеки ден в този период ще бъдат консултирани младежи до 29 години, които не са регистрирани в Бюрата по труда и лица, които преждевременно са отпаднали от образователната система, ученици, завършващи средното си образование и студенти.

Седмица на отворените врати за младежи организира и в Кюстендил Агенцията по заетостта.

Бюрото по труда в Самоков също представя инициативата „Отворени врати за младежите”. От Бюрото по труда в Самоков канят на срещите да присъстват младежи, които учат, отпаднали са от обучение или пък са настанени в домове за сираци.

Екипът на Областен информационен център – Благоевград ще даде пресконференция днес от 11.00 часа. Пресконференцията ще се състои в офиса на центъра.

Народният представител от "БСП Лява България" Кристиан Вигенин ще проведе брифинг от 11.30 часа днес в клуба на Общинския съвет на партията в Благоевград. Преди това той ще разговаря с президента на Американския университет в България Кевин Аспегрен. В 13.00 часа народният представител ще проведе приемна с граждани от община Струмяни в пенсионерския клуб в града. В 14.45 часа Кристиан Вигенин и кметът на Община Струмяни Емил Илиев ще посетят граничния пункт с Република Македония "Клепало".

Заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от АБВ Росица Янакиева ще разговаря с жителите на Радомир и Ковачевци.

Народният представител от „БСП лява България” Валери Жаблянов ще има приемен ден в Радомир. Жаблянов ще отговаря на въпроси на местните жители от 12 часа в сградата на Община Радомир.

Представители на областната администрация и на всички служби, ангажирани пряко с подготовката на региона за зимата, ще заседават отново в Перник. Заседанието е второ поред и ще се проведе днес в заседателната зала в областта. Участниците в заседанието ще се запознаят с доклада от назначената повторна проверка на техниката за зимно почистване на републиканската пътна мрежа на територията на областта.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.