iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Шефът на Пернишкият университет налита на бой на опечалени

Тошко Кръстев на протеста на лобното място на момичетата Pernik Перник

Президентът на Пернишкият университет Тошко Кръстев нападна протестиращите перничани, които блокираха пътя Перник - София, при смъртоносния участък до бензиностанция Лукойл. Той крещеше като обезумял каруцар върху трагедията на близките на загиналите момичета протестиращи. Дори каза: Колко народ е загинал, вие сега искате само за тези...Изключително арогантно поведение за учен, който Перник приюти, даде му университет, тъй като с помощта на депутатите ни, кмета на Перник и местните политици Пернишкия университет го има, а обратно получихме закани, заплахи, разграничаване от Перник, а сега й налитане на бой.
Вижте какво стана на протеста в клипа ни(zapernik.com):
Протестиращите: Ние не живеем в нормална държава!Тошко Кръстев: Кой ви е виновен, аз ли съм виновен за това? Кой? Кой?
Протестиращите: Правителството...Тошко Кръстев: Правителството. Тук не се протестира. Протестирайте срещу правителството. Ще дойде правителството тука. Това е просто абсурд. Това е абсурд, който правите вие. Няма нормална държава, в която така да се постъпва. Знаете ли колко народ е загинал и вие сега искате само за тези, Бог да ги прости момичетата, никой не е виновен.
Протестиращите: Ние не само за двете момичета, за всички, за всички!Тошко Кръстев: За всички. Кога сте го обявили това нещо? Кога?! Има значение. Не може да блокирате. Не може да обърнат хората и да минат по други пътища. Това е абсурд. Вие наказвате другите хора. Вие защо наказвате другите хора, питам! Защо наказвате другите хора?! Защо наказвате хората?! Ще умрат бебета там отзад... Вие защо ме снимате /напада друг човек/.
След което Тошко Кръстев започна да се кара с друг човек, да налита като петел до него и да залита на бой с думите: Кого ще убива тоя, кого ще убива тоя? 
Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.