iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


В пернишкото село Рударци хората изхвърлят боклука си на улицата

В пернишкото село Рударци хората изхвърлят боклука си на улицата 09_1441097945

В пернишкото село Рударци, в което живеят министри, политици, бизнесмени, телевизионни водещи и др., селяните си изхвърлят боклука като свине.

В рударската махала Ехо, която е на входа на селото смятат, че да си прасе и да се въргаляш в кочина е нормално. Жители на местната махала ежедневно изхвърлят боклуците си буквално на пътя. На земята. И то при наличието на кофи за смет.

Кметът на селото -Богдан Богданов - Бобето слага табели, в които заплашваше с глоби. После постави контейнери на мястото на бунището. Но това не спря свинете. След това кмета добута до бунището на махала Ехо цели 14 контейнера един до друг, с които загради терена, в който свинете изхвърляха боклука си. Но не! Дори 14-те празни контейнера не накараха прасето да се замисли и да изхвърли боклука си в кофата за боклук. Кофите са празни - боклука се изхвърля до там. Защо? Защото свинете изхвърлят боклука си с колички. И прасетата нямат толкова акъл да пакетират боклука си в торби. А за разделно изхвърляне свинята не може ума и да го побере. И като изхвърля боклука си с колички, прасето го МЪРЗИ да вземе лопата, с помощта на която да премести боклука си от количката в контейнера. Прасето отива, обръща боклука си до кофите за смет, но не в тях и се прибира в кочината си.

Ето такива жители живеят на входа на село Рударци, махала Ехо. С поведение на свине. Иначе ако ги питаш сигурно са компетентни по всички теми на държавата и критикуват всичко. Възмущаваме се, че в ромските махали има боклуци, но в същото време на входа на Витоша изхвърлят боклука си по този ужасен начин.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.