iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Витоша гори! Търсят се доброволци

Перник снимка: пожар на Витоша - Бистришко бранище

ДПП Витоша ще имат нужда утре от доброволци за гасене на пожара. Който иска да помогне да отиде утре в 5:30 в центъра на Бистрица. Другият вариант е в 4:30 пред сградата на ДПП Витоша на ул. “Антим І” №17. От там ще се тръгне със служебни и евентуално няколко частни коли, но местата няма да са много, така че най-добре, който може да отиде директно в Бистрица.
ДПП ВИТОША: МОЛЯ, ВСЕКИ КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ! НОСЕТЕ СИ ЛОПАТИ! За тези, които нямат лопати дирекцията на парка ще ги осигури, но тъй като са ограничен брой, моля всеки който има своя, да я вземе!

За Витоша Съвети: Носете си кърпа за носа и леки дрехи, които да покриват цялото тяло въпреки жегата- прохладни. По възможност строителни обувки със здрава подметка (мойта се беше поразтопила от долу). Носете си вода- като пиете първо си изплаквайте устата изплюйте и след това пийте, защото по вътрешната страна на устата се натрупват формалдехиди, които са отровни ако се погълнат ( и сажди и др вредни неща). И се пазете, защото здравето е безценно- падат по склона горящи въглени, покрай нас прелетя 1 метров камък. Винаги се движете в група и си носете GSM за връзка! 

Източник: https://www.facebook.com/groups/322747524436678/

Снимки: https://www.facebook.com/bistritsa

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.