iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Зимата си отива

Зимата си отива 04_1428413254

Термометърът скача до над 20 градуса след няколко дни. След Великден зимата си отива. До четвъртък времето ще остане дъждовно и студено, но като по поръчка за празника всичко ще бъде осветено от слънчевите лъчи, които ще заличат всеки мрачен спомен от лошото време, което надвисна у нас, прогнозират синоптиците.

Те са категорични, че в края на Страстната седмица пролетта ще се е настанила удобно по нашите географски ширини и спокойно ще захвърлим както чадърите, така и палтата.

Слънчевата идилия ще се помрачава само за кратко от леки превалявания, които обаче са напълно в синхрон със сезона, обясняват метеоролозите.

В края на другата седмица не се очаква дори и капка дъжд, а само цъфнали дръвчета и къси ръкави, както и мечтаните над 20 градуса.

„Пролетта е преходен сезон, за който е характерно променливо време. Мина периодът със студа, така че ни очаква този с много слънце. Макар да не се изключват изненади, като цяло оттук нататък ни чака все по-топло и слънчево време”, категорични са специалистите.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.