iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор става общински клуб

Миньор става общински клуб

Според „Тема Спорт“ в началото на месец октомври перничани официално ще станат общински клуб, като с това финансовото положение в Миньор Перник ще се стабилизира. След оттеглянето на Вангелов положението в клуба стана трагично, като треньорският щаб, включително лекари и масажисти, не бяха получавали заплати от месеци. В началото на миналия месец кмета на се нае да намери спонсор, който да спаси клуба от фалит. За да бъде факт сделката обаче, бе нужно общината да придобие цялата власт в Миньор, тоест да вземе дела и на „Минна компания”.

„На 4 октомври общинският съвет ще реши дали да одобри приемането на целия пакет акции. Чак след това ще можем да говорим с реални имена за спонсори и хора. Сега обаче не мога да кажа нищо повече. Трябва да изчакаме събранието“, сподели Росица Янакиева.

Изпълнителният директор генерал Димитров добави, че очаква добро бъдеще за Миньор, като не се съмнява, че общината ще вземе акциите.

„След срещата ще може да се преговаря с фирми. Очаквам всичко да се развие благополучно. Заплатите за отбора не са проблем. Просто трябва да има яснота около бъдещето на клуба".

"Иначе всичко с футболистите е точно. Надявам се скоро да дойдат и добрите резултати“, каза изпълнителният директор на Миньор генерал Йордан Димитров. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.