iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Администрацията в Ковачевци се обучава по проект

Администрацията в Ковачевци се обучава по проект 03_1427018345

По проект, който реализира администрацията и е с име „Компетентност и ефективност”, се обучават служители в община Ковачевци. Този проект се реализира в Ковачевци в рамките на 9 месеца.

Той е на стойност 68 551 лева и бе представен днес на специална пресконференция, в която взе участие и кметът на общината Васил Станимиров.

Целта на проекта е подобряване на административното обслужване и на професионалната компетентност на служителите за по-ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията.

„В проекта ще бъдат обхванати освен служителите в общинската администрация в Ковачевци и кметовете на кметства и кметските наместници в общината”, обясни кметът Васил Станимиров.

Сред основните дейности на проекта са – провеждане на обучения за „Концепция за комплексно административно обслужване”, „Разработване, прилагане и мониторинг на публични политики”, „Управление на знанието в администрацията”, „Партньорство за местно развитие”, „Привличане на инвестиции за устойчиво развитие” и „Техники за застъпничество и лобиране за общински интереси”.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.