iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Милан Миланов призова да забравим противоречията

Милан Миланов призова да забравим противоречията 10_1414655704

Председателят на Общинския съвет Милан Миланов каза, че е крайно време да забравим политическите ежби и противоречия в последната година от мандата и да направим всичко, за да стабилизираме Перник. Той обеща, че ще направи всичко възможно това да се случи.

Да не забравяме обаче, че останалите съветници са 40 на брой и досега са доказвали точно обратното. Разнобой, хули, стържене на нерви, надвикване, та дори и наченки на ръкопашен бой и саморазправа белязаха 2014 г. в Общинския съвет в Перник.

Въпреки тези факти обаче, Милан Миланов е склонен да прояви оптимизъм. Наченки на вяра му дава демонстрираният консенсус в първия работен ден на Народното събрание. Може пък да се приземим в ОбС, надява се той. Кой можеше да повярва, че Бойко Борисов може да е толкова хрисим, попита Миланов в отговор на въпроса вярва ли на думите си, че това може да се случи в ОбС-Перник. Току виж, че чудото се случило, знае ли човек – в България всичко е възможно. Досега в местния законодателен орган надделяваха антагонистичните настроения, които запращаха градивните елементи в девета глуха.

„Имаме четирима депутати от четири политически сили. Това е богатство”, твърди Миланов и подчерта, че незаобиколим факт е и това, че досегашният кмет Росица Янакиева е зам.-председател на Парламента. След като отминат страстите около избора на новия кмет в Перник, председателят на ОбС е решен да събере на една маса четиримата пернишки депутати, новия управник на общината и председателския съвет на ОбС, за да търсят решение не само на тежките финансови въпроси на общината, но и на глобалните местни проблеми. Единението ще намери решение на всички проблеми, твърди Милан Миланов.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.