iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Положението в Перник е катастрофално

Положението в Перник е катастрофално 12_1418472117

Кметът на община Перник инж. Иван Иванов, каза, че е факт, че общината е фалиала. По думите му запорите на общината са в размер на 6 279 900 лв.

Положението в Перник е изключително тежко, да не Ви кажа и катастрофално. Стъпих в длъжност на 17 ноември, изборът ми за кмет беше направен от Общинския съвет", заяви инж. Иванов. Той обясни, че след избирането му е започнала атака срещу него от страна на бившия кмет Росица Янакиева, чрез заместник-кметовете.

"Една атака, която още не е завършила с жалби в съда”, обясни той. „Четвъртък вечер са подадени отново такива жалби от Иринка Никифорова - да обжалва изборът ми за кмет пред ВАС. В мен оста впечатлението, че г-жа Янакиева не искаше да бъда избран кмет от Общинския съвет, а някой от нейните заместник-кметове. Това не се получи. Резултатите, които извадих, показват, че е имала основание да не иска да има друг кмет извън нейните зам.-кметове”, допълни Иванов. "Моля държавата в лицето на министър-председателят Бойко Борисов и министърът на финансите да ни помогнат". каза още инж. Иванов=

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.