iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Промени се състава на постоянните комисии на ГЕРБ

Промени се състава на постоянните комисии на ГЕРБ 02_1423207075

Съставът на постоянните комисии на ГЕРБ беше променен след влизането на партията в ръководството на община Перник, стана ясно на днешното редовно заседание на ОбС.

Местните законотворци гласуваха в комисията по икономически въпроси и стопанска политика инвестиции да бъде освободен Любен Лазаров като член и на негово място бе избрана Мирослава Николова.

В комисията общинска собственост концесии и приватизации на мястото на Денислав Захариев като член, който е вече секретар на община Перник, бе избран Любен Лазаров.

Заемащото място на Денислав Захариев, като член в комисията по устройство на територията и инженерната инфраструктура бе заето от Анка Йорданова. В комисията по здравеопазване и социални дейности бе освободен като секретар Румен Танев и неговото място заема Иво Иванов.

В комисията по образование, култура и вероизповедание отново бе освободен Любен Лазаров, като член и на негово място бе избрана Анка Йорданова. В комисията по транспорт обществен ред, сигурност и паркинги на мястото на Денислав Захариев бе избран за председател Румен Танев. Като постоянен член на комисията за провеждане на търгове и конкурси при разпореждане с общински имоти на мястото на Денислав Захариев бе избрана Цветана Пиралкова.

В комисията за децата младежта и спорта бе освободен Иво Иванов, а неговото място бе заето от Васко Чушев.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.