iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Детски дрешки си размениха майки

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

За втора поредна година по инициатива на Младежкото обединение в БСП  на 1 юни в Перник беше организиран базар за размяна на употребявани детски дрешки.  На тържището се предлагаха различни по размер тениски, панталонки, роклички, костюмчета, якета, които семейства с малки деца, можеха да получат безплатно и в неограничено количество.  

Около 70 чувала омалели облекла от рожбите си бяха събрали отзивчиви родители по покана на директорките на детски градини, отзовали се на идеята на младите социалисти.  Сергиите бяха подредени пред Арт салона на Двореца на културата.

Десетки родители посетиха базара, където можеха не само да си изберат необходимите дрешки за децата им, но и да направят директна размяна.  Дойдоха и по-имотни майки от интерес, а някой, получили вече дрешки се върнаха с омалели облекла на техните деца.

Интересът е голям, доволни сме, че можем да сме полезни, споделиха  организаторите Евелина Венкова и Николай Николаев от Младежкото обединение в БСП. Двамата обясниха, че количествата, които останат, ще бъдат предоставени на социалнослаби семейства.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.