iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дъжд от награди на празника на полицията

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Десетки служители от ОДМВР - Перник бяха наградени по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи 5-юли. Наградите бяха връчени от директора комисар Валентин Димитров.

Двама пернишки полицаи са наградени от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. За високи професионални успехи на днешния празник са отличени инспекторите Светлин Ивков и Светослав Георгиев от сектор "Противодействие на икономическата престъпност". За добре свършената си работа те получават благодарност и допълнителен платен отпуск.
Четирима пожарникари са с призове от ръководството на МВР. Благодарност и заслушена допълнителна почивка получават от шефа на на главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов Велко Борисов - РСПБЗН
Радомир, Боян Бянов и Валентин Стефанов от РСПБЗН Перник и Данаил Владимиров от РСПБЗН Брезник.

Директорът на областната дирекция на МВР комисар Валентин димитров пък награди шестима свои служители, показали най-точен мерник на Републикански преглед по стрелба с пистолет.

Дъжд от награди отбеляза днешният професионален празник на служителите на МВР в Пернишко. Сред отличените са Пламен Стоянов, Александър Стоянов, Орлин Миланов и системен-оператор Даниела Георгиева от отдел "Охранителна полиция"; инспектор Снежана Петрова от Второ РУП - Перник и старши технически сътрудник Пламен Димитров от група "Управление на собствеността и социални дейности". 30 души пък получиха писмена похвала от комисар Димитров. Раздадени бяха и купите от футболния празничен турнир.

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.