iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Как едно момче злоупотреби с телевизия "Кракра"

Как едно момче злоупотреби с телевизия "Кракра"

Едно момче, изживяващо се като тв водещ, спретна медиен скандал. Той е на път да стигне до прокуратурата поради факта, че уронва престижа на пернишката ТВ „Кракра“. Неговото име е Кристиян Цветков и миналата година, след телефонен разговор с хора от ръководството на медията, той уредил заснемането на няколко издания на предаването “На обяд” в студиото на кабелния канал “Кракра”, без да му бъде обещаван ефир за излъчване.

Не такива са били плановете обаче на бъдещата звезда. Перничанинът явно е бил убеден в успеха на проекта си и отказът от страна на телевизията да го излъчи го е афектирал до степен да пусне клипове от предаването в интернет, представяйки ги за продукция  на медията.

“Пуснахме го да снима, без да му взимаме наем за студио и техника – просто решихме, че е млад човек, на когото трябва да се помогне, защото има желание да се занимава с телевизия”, обясни пред “Всеки ден” собственикът на телевизията Петър Киров. От разказа му стана ясно, че Кристиян преди време е правил политическо предаване в същата медия, но веднага след първото издание екипът на телевизията единодушно решил, че момчето не става за тази работа.

Няколко месеца след това Кристиян отново започнал да притиска шефовете на кабелната медия да му предоставят студиото – този път имал друга идея и тя била да прави развлекателно предаване. “Отново го пуснахме в студиото, защото той беше толкова нахален, че не можахме да се отървем. Не сме поемали ангажименти обаче за излъчването на предаванията му в “Кракра”, а само да помогнем за заснеманията им. Той пък ни се отблагодари, като пусна откъси, обявявайки, че са наши – няма такова нещо”, отсече Киров. Той не желае повече по никакъв начин името на псевдо водещия да се свързва с уважаваната пернишка телевизия.

"Това момче има психични отклонения и мисля да го дам на прокурор, ако не престане с тези глупости”, закани се директорът на регионалния канал и не смята, че шумът около скандала с Кристиян е реклама за “Кракра”, “напротив – дистанцираме се категорично от случая”, отсече Киров.

Докато медийният бос и странният тв водещ, провъзгласил се вече и за продуцент, оправят отношенията си, социалните мрежи се препълниха от коментари, свързани с качените в интернет откъси от “уникалните” интервюта, музикални класации и разсъждения на Кристиян и втория водещ на “На обяд” Христо Миловски. Критиките към двамата са директни и откровени: “Момчета, не сте добре…”, “Това е безумие”, “Малее, тези плачат за “Оскар”, „Христо Миловски е моят идол в живота“, са някои от най-въздържаните постинги по адрес на тв лицата.

Истински смях предизвиква опитът на Кристиян да направи музикална класация, в която отрежда първо място на Ал Бано и Ромина Пауър, а след това скача директно на трето място където е Цеца Величкович, пето е за Слави Трифонов, а чак на седмо – Мадона.

Другият тотален хит е интервюто на Христо Миловски с футболиста Славчо Тошев и приятелката му Вивиан в рубриката „Интимно“. В него водещият задава монотонно лексиконни въпроси, на чиито отговори реагира с „Браво“, „Добре“ и „Хм…“

 

Автор: Яна Донева Източник: vsekiden

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.