iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Masters of the Dance" се борят за победа в Надиграй ме - разчитат на SMS-и

"Masters of the Dance" се борят за победа  в „Надиграй ме“

Танцовата формация „Майсторите на танца“ от пернишкото село Драгичево се борят за триумфална победа във финала на телевизионния конкурс за любителски групи „Надиграй ме“.

Надпреварата е в неделя – 10 юли от 20.50 часа по БНТ „Свят“.

„Майсторите  на танца“ от Драгичево спечелиха регионалния конкурс да представят Пернишко в  телевизионното  шоу „Надиграй ме“.

С майсторство, подкрепено от безценната помощ и гласуването на перничани и приятели с SMS-и, те се наложиха над конкурентите си от Кюстендил и в неделя ще бъдат финалисти.

Изходът от финалния кръг ще се реши чрез отрицателен вот. Линиите за пращане на SMS-и и обаждания от стационарен телефон са отворени от 4 юли и ще продължат и по време на прякото телевизионно излъчване на състезанието.

За да подкрепим Перник и „Майсторите на танца“, необходимо е гласуване за противниковите отбори. SMS-и могат да се изпращат на номер 18 500, а обажданията са на телефон 0900 10 850.

Съдържанието на SMS-а ще намали шанса за победа на:

- Варна с изписана цифра – 1,

- Гоце Делчев – 2,

- Монтана – 3,

- Пловдив – 5,

- Русе – 6 

- София – 7.

Може да се изпращат неограничен брой SMS-и.

 В този кръг журито  няма да оценява представянето, а само ще изказва мнение.

„Майсторите на танца“ от Драгичево и ръководителите им Красимир Димитров и Владислав Тодоров тръгват за телевизионното състезание с голямата благодарност към жителите на Пернишко и приятелите, които ги подкрепиха с вота си.на стената си във Фейсбук са написали:

РАЗЧИТАМЕ НА ВАШАТА ПОДКРЕПА! Гледайте ни в неделя (10.07) от 20:50 часа, за да ни подкрепите и след класирането за 3ти и 4ти кръг, когато резултатите ще бъдат нулирани и гласуването ще започне отново и отново ще бъде отрицателно. РЕШАВАЩИ СА ЕДИНСТВЕНО ВАШИТЕ ОБАЖДАНИЯ И SMS-и.
ДА ПОДКРЕПИМ ПЕРНИК И "MASTERS OF THE DANCE"! БЛАГОДАРИМ ВИ!

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.