iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежки съвет сплотява екипа в игри и забава

Перник снимка: за хората и събитията - КСМП-Перник

Консултативният съвет за младежка политика (КСМП) към кмета на Община Перник започна новия сезон с "тиймбилдинг".  20 младежи от различни неправителствени организации за младежки дейности, които са част от КСМП, бяха за три дни в почивната база на Община Перник в местността Цигов Чарк до яз. Батак, се похвали новият младежки медиатор в общината Миглен Евлогиев.

През тридневния си престой в бунгалата на общинската база младежите са си организирали  игри и занимания за сплотяване на екипа. Те обсъждали нови идеи за инициативи и дейности на КСМП, анализирали проявите от отминалия сезон. 

В тиймбилдинга са участвали  представители на фондация П.У.Л.С, БМЧК Перник, Сдружение "Обектив", Сдружение "Полет", Сдружение "Младеж", Общински младежки съвет Перник и др., както и представител на Община Перник и експерт в младежките дейности.

Организатори на груповите занимания за сплотяване на екипа са били  доброволци от БМЧК-Пазарджик  Никол и Биляна Панчеви, които с много старание и ентусиазъм организирали дейностите през престоя на пернишките младежи.

Спонсор на събитието бе фирма за месни продукти САМИ-М, които предоставиха вкусни месни полуфабрикати.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.