iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пневмония уби Батето

Бохемът на държавата Иван Славков отиде да разказва вицове на небето

Иван Славков е издъхнал в Правителствена болница. Батето е бил приет по спешност с вирусна бронхопневмония във вътрешно отделение вчера. По-късно е бил преместен в хирургията. По информация на Дартснюз, състоянието му е било изключително тежко и въпреки усилията на лекарите, той е починал малко след 13 часа днес.

Батето гаснеше от няколко месеца. Имаше сериозни проблеми с белите  дробове, бъбреците и сърцето. В началото на април бе приет в болница в прединфарктно състояние. Оплаквал се от затруднено дишане и учестен пулс. Лекарите го стабилизирали, като го сложили на система. Въпреки че настоявали да остане на лечение, Батето изкарал само 2 дни и си тръгнал на своя глава. Като мотив изтъкнал, че медицинските сестри не били „като от едно време".

Заради тежкото си здравословно състояние Славков е имал забрана от докторите да пие. Не му давали дори да близне алкохол, защото и една глътка щяла да се окаже фатална.

„Абе, няма да пиша никакво завещание. Здрав съм и ще ми мине като на куче", твърдял Батето пред роднините си. За всеки случай жена му Валя наела медицинска сестра, която да навестява дома им по два пъти на ден и да следи отблизо състоянието му.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.