iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Погребаха пернишкият полицай загинал нелепо в катастрофа

Полиция

Пернишкият полицай Анжело Богословов загина в катастрофа с автобус в столицата пред пред Шесто районно полицейско управление в София при неправилна маневра - обратен завой. Той се качил в патрулката задно с още няколко униформени и потеглил. Полицейският автомобил излизал от двора на районното управление в София, когато направил обратен завой. В този момент колата била ударена от автобус, движещ се по линията Перник-София. Автобусът е блъснал полицейския опел от страната на шофьора страна. Колата на МВР била леко ударена и от други два преминаващи автомобила.

При катастрофата Богословов пострадал тежко и бил закаран в „Пирогов”, но въпреки опитите на медиците по-късно починал. Пред разследващите шофьорът на автобуса заявил, че водачът на патрулката въобще не погледнал преди да завие. Той пък нямало как да спре толкова бързо, твърдят осведомени. „Там има двойна непрекъсната линия и завоят е забранен”, коментирали запознати.
В автобуса е имало шестима пътници. Никой от тях не е пострадал.

Анжело Богословов дълги години е работил в „Икономическа полиция” в Перник. След това започва като оперативен работник в Шесто управление в столицата. Той е женен, има четири деца и едно внуче.

Екипът на iPernik изказва съболезнования на роднините и близките му!

Източник: miroged.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.