iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Фейсбук ще служи за пропуск до чат с кмета на Перник

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Само регисрирани със свой профил в социалната мрежа Фейсбук ще могат да правят коментари на публикации в нова версия на уеб портала на община Перник. Страницата е в процес на разработка и ще бъде представена до няколко дни.  Функционалностите й ще позволяват  видео чат с кмета на Перник. Перничани ще могат да  гледат на живо сесии на Общинския съвет, провеждането на публични търгове и други събития.  

Проектът беше представен наскоро от  шефа на отдел „Център за информационно и административно обслужване“ Симеон Симеонов и медийния съветник на общината Анелия Скримова.

На сайта ще има актуални  новини от всяка регионална медия със съответния линк към нея. Коментари във форума ще могат да пишат обаче само регистрираните със свой профил с име и снимка във Фейсбук и няма да се допускат анонимни изказвания.

Целият архив на Община Перник от четири години насам е прелят в новия сайт. Изнесени са акценти от сферите на здравеопазването, образованието, културата, икономиката, социалната дейност, поясни Скримова.

 Специални страници са посветени на фестивалите, на които Перник и тукашните села са домакини.

 В оптимизирания  сайт ще има функционалности и за електронни услуги за гражданите. На сайта е качена и електронната карта на общината. Ще има и бутон за сигнали за корупция. Ще бъде направена и олекотена версия на сайта за мобилен телефон.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.