iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Улица в Мошино тъне в мрак

Улица "Младен Стоянов" в Мошино

От една седмица на ул. "Младен Стоянов" в кв. Мошино няма улично осветление съобщава чрез социалната мрежа Фейсбук жителката на пернишкия квартал Мошина Маряна Михайлова. Жената се чуди дали пък това не е нагледна реализация на "енергийна ефективност". Но активни граждани и дават практичен съвет да прояви гражданска инициативност и да се обади в ЧЕЗ. Очакането е оттам да поискат данните на гражданката и да приемат сигнала й като жалба.  

Звучи добре като идея за енергийна ефективност, но за съжаление по-скоро е повреда, предполага активният блогър Миглен Евлогиев. Той се надява от ЧЕЗ да реагират адекватно, но не изключва и съдействие от Общината. Младежът е посъветвал гражданката да не очаква винаги другите да действат светкавично. "Понякога се налага и ние да направим нещо. Моля опитайте и ще сте доволни не само вие, но другите хора живущи на улицата.", разсъждава младежът.

Михайлова се вслушала в съвета на младия човек, но не й се получило. От ЧЕЗ йотговориха, че това е работа на Общината, а в Кметство "Изток"  никой не вдигал вдигне телефона.

"При положение, че си плащам данъците, би било нормално да очаквам реакция, без да имам претенции тя да е "светкавична", категорична е жената.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.