iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Безработен предложи себе си на търг, за да има пари за коледни подаръци

Безработен предложи себе си на търг, за да има пари за коледни подаръци 12_1418221454

Безработен баща предложи себе си на търг в интернет аукциона eBay. Надеждата му е, че ще спечели пари, с които ще купи коледни подаръци за двете си дъщери.

36-годишният Дейв Робинсън от Тонтег, Южен Уелс, е безработен от три месеца. Мъжът се отчаял, след като кандидатствал за над 1000 длъжности, но получил само два отговора.

Тогава Робинсън решил да предприеме и съответните "отчаяни мерки" и се предложил на търг в eBay в опит да подсигури някакви средства, за да зарадва за Коледа двете си момиченца - на 1 и 11 години. Офертата му била да се труди в продължение на една работна седмица срещу най-високата предложена му сума.

За негово още по-голямо разочарование Дейв Робинсън първоначално "се продал" за едва 10,50 лири. "Много се натъжих. Офертата ми беше прегледана над 600 пъти, но в крайна сметка "бях продаден" за твърде скромна сума. Кой би се съгласил да работи за 10,50 лири на седмица?", споделя британецът.

Въпреки това Робинсън не се отказал и публикувал нова обява, озаглавена "Моля някой да се смили и да ми предложи работа". Този път за него се получили 48 ценови оферти, най-високата от които за 840 лири.

Сега Дейв Робинсън вече е спокоен, че е направил всичко по силите си, за да осигури за семейството си една по-весела Коледа.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.