iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Дядо Коледа беше глобен за неправилно паркиране

Дядо Коледа беше глобен за неправилно паркиране 12_1418306379

Британски паркинг инспектор най-вероятно ще остане без подарък за празниците. Той лепна известие за глоба върху колата на Дядо Коледа.

Доброволецът Питър Боун, издокаран в костюм на Дядо Коледа, не крие, че е паркирал неправомерно автомобила си, докато раздавал подаръци на група малчугани на благотворителна проява в Чилуел, Нотингам.

Маскираният като Дядо Коледа доброволец обаче недоумява как някой го е глобил, докато той е радвал дечицата.

"Явих се като доброволец за Дядо Коледа, за да зарадвам децата и да помогна в благотворителна проява. Когато обаче се върнах при автомобила, не можах да повярвам на очите си - върху предното му стъкло имаше известие за глоба от 70 лири. Не съм и допускал, че "шейната" на добрия старец подлежи на санкции. Вярно е, че бях паркирал на непозволено място, но предварително се уверих, че няма да преча на никого", сподели 60-годишният Питър Боун.

Боун обяснява, че елените на Дядо Коледа са имали почивен ден и затова той е използвал автомобил, за да се придвижи от Бийстън до Чилуел, където в бързината е паркирал на място, запазено за местни жители.

Доброволецът се жалва, че сега ще трябва да плаща глобата с част от събраните средства от благотворителната проява. Ако бъде платена до две седмици, глобата ще бъде намалена наполовина.

Няколко жени от организационния комитет са се обявили в защита на глобения Дядо Коледа. "Не оспорваме нарушението на Пийт, но питаме къде остана коледният дух? Срамно е, че чувството за взаимопомощ и човещина не надделя в този случай", възмущават се дамите.

Източник: life.dir.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

26-Януари-2018

25-Януари-2017

26-Януари-2016

26-Януари-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com