iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Момиче във Великобритания почина от рак, а лекарите й се карали, че слабее

Момиче във Великобритания почина от рак, а лекарите й се карали, че слабее 05_1432908209

18-годишно момиче е починало от рак на стомаха, като лекарите й се карали, че бързо сваля килограми. Тийнейджърката от британския град Шефилд се допитала до лекари, които обаче не открили здравословния й проблем и дори й се скарали, че слабее. Според лекарите това било просто прояви на побъркана по диетите млада дама.

Преди около пет месеца Джорджия Марисън започнала да повръща без причина и да слабее. Заедно с майка си Джоан тръгнала по лекари, които обаче само вдигали рамене и се карали на 18-годишната, че "с тези диети ще заприлича на някое насекомо".

През цялото време майката се борила с докторите на момичето да се назначат по-задълбочени изследвания. Когато се намерил специалист, който се съгласил да прегледа обстойно Джорджия, било вече късно. Оказало се,че тя е болна от особено агресивна форма на рак на стомаха.

Ако по-рано някой бил обърнал внимание, все пак е можело да се удължи живота на момичето поне с месец. Джорджия си отишла от този свят в деня, в който планирала да се мести в университета в Шефилд, където била приета да следва английска литература.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.