iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


АБВ ще иска актуализация на бюджета за тази година

АБВ ще иска актуализация на бюджета за тази година 10_1412668310

Кметът на Перник Росица Янакиева каза следното: "Ще участваме в разговори и ако са удовлетворителни за нас по отношение на нашите виждания, бихме подкрепили правителство на ГЕРБ и бихме партнирали". Тя говори в студиото на „Здравей, България”, като е листата на коалиция АБВ в миньорския град.

„Ако нямаме големи различия, ние можем да подкрепим. Става дума за партньорство и за подкрепа за реализацията на най-важните приоритети", каза още тя и уточни: „Ние ще подкрепяме само и единствено политики, без да се ангажираме с подкрепа към когото и да е било конкретно”. „В пленарната зала ще гласуваме само за политиките. 4-5 неща са много важни и са спешни. Трябва да приемем актуализацията на бюджета и новия бюджет, трябва да сложим ред в енергетиката”, добави тя.

„Избирателите изпратиха много партии в парламента, вероятно защото им омръзна от недобрите решения, които управляващите вземат и ни изпращат послание, че искат нещата да се променят към малко по-нормална ситуация, затова трябва да се държим нормално и отговорно в тази ситуация”, каза още Янакиева.

Източник: novanews.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.