iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ангел Найденов:Пореден кадрови и управленски провал на министъра на земеделието Мирослав Найденов

Ангел Найденов

Смяната на ръководството на Държавен фонд „Земеделие” е очевидно признание за провал. Това каза пред Агенция „Фокус” заместник-председателят на ПГ на Коалиция за България Ангел Найденов във връзка със смяната на ръководството на фонда.

Найденов заяви, че това е поредният кадрови и управленски провал на министъра на земеделието Мирослав Найденов и на ГЕРБ като мнозинство.

„Според мен няма никакво съмнение, че има конкретна връзка с неотдавнашните разкрития за начина, по който е оказван натиск за реализиране на определени проекти, въпреки тяхното несъответствие с критерии или достатъчно съмнителни, за да бъдат финансирани. Това е някакъв опит да се създава алиби на министъра на земеделието, който е достатъчно несполучлив и неубедителен”, заяви Найденов.

По думите му - по-важното е как това ще се отрази на взаимоотношенията ни с партньорите, доколкото виждат, че няма промяна в начина, по който се осъществява ръководството и дейността на фонд „Земеделие”. Под липсата на промяна Найденов визира предишното ръководство в лицето на Калина Илиева.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.