iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Атака в Перник върза мартеници

Румен Ваташки и Павел Павлов от Атака - Перник

Областният председател на партия Атака в Перник проф. д-р Румен Ваташки покани журналистите на първомартенска пресконференция днес. Атакистът беше приготвил за всекиго по една мартеница – ръчно направена , а не китайско производство. Така са постъпили и други негови колеги по партия в страната.

Структурите на Атака в област Перник се готвят за традиционния национален митинг-честване на националния празнсик З март, който всяка година се прави на площад „Александър Невски в София. От Брезник и Радомир ще тръгнат по един автобус, а от Перник – два, за да превозят членовете и симпатизантите на Атака за проявата.

Ваташки уточни, че общинският председател на партията в Радомир Валентин Вучков е освободил поста по здравословни причини, а не както беше съобщено от някои медии – заради разногласия.

Лидерът на Атака, който е и общински съветник коментира и сътоянието на общинската фирма "Тролейбусен транспорт". По думите тя загива не само заради лошото управление, но и заради интересите на транспортната мафия в перник, която се покровителствала от Общинската управа и местното поделение на ДАИ.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.