iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Димитър Колев обсъжда с ЕНП в Брюксел подкрепата си за ГЕРБ

Димитър Колев.

Независимият народен представител от Перник Димитър Колев и другите петима независими депутати, които подписаха декларация, че ще подкрепят принципно правителството на ГЕРБ и парламентарната група, се срещнаха в Брюксел с генералния секретар на Европейската Народна партия (ЕНП) Антонио Лопес.

Те са имали среща и с председателя на Парламентарната група на ЕНП Джоузеф Дол.

Обсъдихме това, че с нашата подкрепа ние превръщаме правителството на ГЕРБ от правителството на малцинството в правителство на мнозинството, каза пред Агенция “Фокус” независимият народен представител Димитър Колев.

Срещата е била по покана на ЕНП.

„Всички ние, които сме независими, по автобиография винаги сме били хора, които сме стояли вдясно, независимо от нашата формална политическа принадлежност. Подкрепяме проевропейското дясно правителство на ГЕРБ”, каза Димитър Колев.

По думите му - с тяхната подкрепа ГЕРБ, като правителство на мнозинството, ще може по спокоен начин да си изпълни програмата и обещанията, които са дали към българските граждани.

На срещата в Брюксел с ЕНП са присъствали Марио Тагарински, Венцислав Върбанов, Димитър Чукарски, Тодор Великов, Дарин Матов и Димитър Колев.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.