iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ е мечтаел да има кмет в Перник

„Мечта беше в Перник да имаме кмет. През 2007 г. и 2011 г. малко не ни достигна, но през 2015-та това се случи. В лицето на д-р Вяра Церовска градът намери точния човек, от който има нужда. Въпреки това имаше много хора, които искаха тази кандидатура да не успее. Единствената ни цел е да развиваме общината и да прилагаме нашите политики с кметовете на ГЕРБ”. Това са думите на председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на партията в Перник.

За Брезник, където ГЕРБ няма кмет, Цветанов заяви, че трябва да бъдат положени максимални усилия. Той определи Ковачевци като трудна община и я нарече единственият твърд червен бастион.

Цветанов не скри удовлетворението си от резултатите на последните местни избори и благодари на всички, допринесли за това.

Не подценявайте президентските избори, призова той и подчерта, че ГЕРБ отново се цели в поста на държавния глава. Победата на президентския вот ще даде стабилност на правителството на Бойко Борисов, изтъкна Цветан Цветанов

В словото си кметът Вяра Церовска изтъкна, че Перник е общината с най-много проблеми в страната. Генералният проблем и финансовият, подчерта тя и припомни, че задълженията на Общината възлизат на около 31 000 000 лв. Борчът тя определи като бреме и предизвикателство. По думите й , шансът на Перник е в това, че “имаме стабилно и уверено правителство, което ни подкрепя”.

Екипът ми е много отговорен, сериозно мотивиран и подготвен за проблемите, които ни предстоят. Всеки ден виждаме колко големи са очакванията на хората. Трябва да се справим, защото всички очакват това от нас. Бъдете уверени. Заедно ще променяме Перник“, бяха думите на Вяра Церовска.

Цветанов връчи членските карти на първите двадесет от 115 новоприети членове.

На събранието присъстваха народният представител и ръководител на общинската структура на партията в Перник Ирена Соколова, организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, кметовете на населените места в областта, общински съветници и членове на партийните структури и симпатизанти.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.