iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ и БСП не са публикували листите си за съветници на сайтовете си

Избори Перник Новини

На официалните си локални сайтове ГЕРБ и БСП не са обявили списъците с кандидатиге за кметове на кметства  и листите с кандидатите за общински съветници. Партия "Другата България"  го направи на новинарския си сайт Perunik.com, но пък от 17 кандидатури обяви само челната тройка, водена от Вихрен Матев.

В сайта на БСП от повече от месец не може да се влезе - http://bsp-pernik.info/ , а онлайн администраторите ГЕРБ се "събудиха" месец преди предизборната кампания: http://gerb-pk.org/

Подценяването на онлайн медийното общество не е в интерес на участниците в изборната надпревара. Това може да им изиграе лоша шега!

В малките населени места, повечето новини се предават от уста на уста. Добре е обаче, свежите послания към гласоподавателите да бъдат отправяни и онлайн.

Горещите новини в интернет бързо се разпростират чрез социални мрежи, мейл списъци, а след това безвъзвратно "на уше" - споделя читател на ipernik.com. Хората казват: "Чете ли за оня дето девет пъти е хващан без книжка и с бракуван голф?" - след което мълвата тръгва с "В ipernik писали за пича дето не му пука от полицията и си пере без книжка" 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.