iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ ще номинира Вяра Церовска за кмет на Перник

ГЕРБ ще номинира Вяра Церовска за кмет на Перник 06_1435504814

Д-р Вяра Церовска ще бъде номинирана от ПП ГЕРБ за кмет на Перник, като това заяви председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на посещението му в Брезник по повод Деня на града – „Граовски събор-Видовден“, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Убеден съм, че авторитет като нея ще бъде от полза за града. Тя успя да натрупа опит и като народен представител в Българския парламент и се ползва с доверието на парламентарната група“ , категоричен бе Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че по време на предизборната кампания партията ще заложи на позитивните послания и на преките контакти с хората.

“Кампаниите на противопоставяне са присъщи за нашите политически опоненти”, обясни той. Цветанов посочи, че целта на ГЕРБ ще е да се достигне до избирателите, за да бъдат мотивирани да упражнят правото си на глас.

„Ние продължаваме да работим за европейското бъдеще и просперитета на България. Възползваме се от европейската солидарност и имаме доверието на Брюксел. Искам да благодаря на всички избиратели на област Перник за доверието , което ни оказаха на изборите миналата година, за да можем да съставим правителство, начело с министър –председател Бойко Борисов. Нека заедно работим за силна и обединена Европа, да имаме повече работни места и за това младите хора да остават в България“, каза още Цветан Цветанов. На празника в Брезник присъстваха още народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, организационният секретар Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ-Перник Милена Миланова. Цветанов бе посрещнат от десетки членове и симпатизанти на партията.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.