iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Гей парад разрешен, пушенето забранено! Кое е по-вредно за нацията?

Перник снимка: Гей парад разрешен ...

ВМРО-НИЕ: Гей парад разрешен, пушенето забранено! Кое е по-вредно за нацията? Очевидно сексуалната ориентация се превръща в политически въпрос, но не това е верният начин държавата да стане по-демократична Ваши превъзходителства и господа управляващи, защитавайте свободата но словото и медиите, изисквайте разделение на властите, не позволявайте хората да бъдат уволнявани, само защото не членуват в управляващата партия – ето тези свободи на българските граждани трябва да пазите

В политическа партия „Вяра, Морал, Родолюбие, Отговорност – Национален идеал за единство” / ВМРО-НИЕ/ уважаваме правото на свободен сексуален избор на всеки и не се вълнуваме кой какво е избрал. Не можем, обаче да се примирим, когато една малка група хора пискливо и шумно скандализира обществото, като брутално ни натрапва сексуалната си ориентация и в същото време предявява претенцията да й се обръща специално внимание. Сякаш е задължително да се ползва с някаква обществена привилегия, само защото е сексуално различна. Най-малкото скандално и проява на лош вкус е от това да се прави политика и да се използва за налагане на чужди за нашия морал принципи.
От ВМРО-НИЕ сме против публичното потъпкване на изконните семейни ценности и грубото уронване, и поругаване на традиционните устои на българското семейство. Категорично смятаме, че подобна проява на „свобода“ е вредна и пагубна за морала на нашата нация и се отразява дълбоко негативно върху възпитанието и мирогледа на подрастващите българи. Гей парад в центъра на столицата ни не носи нищо добро, напротив, застрашава и обърква детското съзнание, неразбиращо защо край него мъже развяват розови прашки. Затова заявяваме категоричната си позиция: Ние сме против показването, демонстрирането и натрапването на сексуалната различност по начина, по който това се прави на гей парадите.
Силно ни безпокои подкрепата за парада, заявена от една част на чуждите дипломати в България – очевидно сексуалната демонстрация се превръща в политически въпрос. Ваши Превъзходителства, не е това верният начин държавата ни да стане по-демократична! Защитавайте свободата на словото и медиите, изисквайте разделение на властите и не позволявайте действащ вътрешен министър да бъде шеф на предизборен щаб. Защитавайте хилядите уволнени поради факта ,че не са партийни членове на управляващата партия , настоявайте за по-ясни и нормални закони и предсказуеми действия , които да доведат до облекчаването на бизнеса. Ето тези свободи на българските граждани защитавайте! Отдавна правата не гейовете не са проблем в България , проблем по-скоро станаха правата на нормалните български граждани . Така, че от вас очакваме да работите и в подкрепа точно на тези хора.
Щом и сексуалната ориентация вече се превърна в политика, явно еволюцията ще доведе до нови начини на „размножаване”, коренно различни от познатите от досега . Ще се „пъпкуват” малцинства, та свят ще ни се завие. Затова ние питаме: Какво да правим ние от мнозинството – да развяваме атрибутите си и да демонстрираме нормалната си сексуална ориентация ли? Това досега беше проява най-малкото на лош и вкус и носеше името порнография. Затова се обръщаме към хората с нетрадиционна сексуална ориентация: Стига с тези паради! Те са най-малкото проява на лош вкус , да не говорим за морал.
Заради крехката ни все още демокрация, всички обществени защитници подскачат като ужилени, когато се надигне глас против „различните нежни души“. Натъртваме върху различни, а не върху нежни. В същото време, тези чувствителни лакмуси на демокрацията, стръвно се нахвърлиха върху една друга и доста по-многобройна и разпространена различност – пушачите. Може би, наблюдавайки всичко това, хората ще се зачудят дали вместо да спрат да пушат, да вземат да обърнат сексуалната си ориентация, за да бъдат по-добре защитавани. Изумителното е това, че дори и различността успяхме да побългарим по стара традиция. Както и правителството казва – има различни и по-различни. За едните може, за другите – не. Едните гордо могат да показват разни атрибути в центъра на София, другите различни и една цигара не им е позволено да извадят.
Озадачаваме се, че тази група индивиди някак продължава да се спотайва отстрани, при все, че е по-многобройна и от агитките на гейовете, и от пушачите и непушачите, взети заедно. Апелът ни е към тях: Хора, за бога, излезте най-после на светло и извикайте с цяло гърло: Нормалните сме повече! Направете го, защото много ни писна непрекъснато някой да ни навира под носа нестандартната си сексуалност и шумно да я пропагандира пред невръстните ни деца. Досега не ни се е случвало да спорим с някой за сексуалните му предпочитания, защото човек е такъв, какъвто е. Не сме карали никой да бъде такъв или онакъв, просто защото не смятаме, че е наша работа. Отново повтаряме: Вашата сексуалност си е Ваша работа, а не проблем на цялото общество. Спрете да ни занимавате с нея, както и ние не ви занимаваме с нашата.
ВМРО-НИЕ е партия, която защитава традиционните и патриотични ценности, залегнали дълбоко и от векове в живота на българския народ. Изповядвайки изконния български и православен морал, ние не можем да приемем лицемерието и двойния аршин, с които си служат държавните ни институции. Все още ставаме свидетели как администрацията подлага на дискриминация българските граждани, като безпринципно налага забрани и ограничения за едно и в същото време, с лека ръка позволява чужди на нашия морал и начин на живот прояви.

Забележка: Текст под приложената снимка: „Малко фирми в Пловдив се осмелиха да поставят билборд с такъв текст, въпреки че в него не влагаме нито агресия, нито нещо анти. ” 


iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.