iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ирена Соколова е гост-лектор в Албена

Ирена Соколова е гост-лектор в Албена 08_1409227718

На Лятната Академия и Национални студентски игри в Албена гост-лектор е Ирена Соколова. Това събитие се провежда за дванадесети пореден път и се организира от Националното представителство на студентските съвети.

Пред студентите Ирена Соколова говори за възможностите за младежко включване в Европейски програми и проекти. Академията съчетава спортна и научна част. „Българските студенти са изключително амбицирани, мотивирани и можещи млади хора. Те са създатели на своята житейска реалност сега и ние сме длъжни отговорно да вървим до тях по пътя им, изграждайки общото ни и по-добро бъдеще“, каза Соколова.

Тя добави, че реализирането на лятната академия е изключително важно тъй като дава възможност на младите хора да преживеят собствен успех, но задължително заради и през успеха на другите. „Тук нагледно можем да се уверим колко важна е работата в екип.

Да раздаваш усилията си в името на отбора те прави по-богат и те учи, че само посвещаването на кауза и раздаването те прави успешен, богат и осъзнато щастлив.“, подчерта още тя. Соколова връчи призовете за Мис и Мистър „Студентско лято“ и раздаде наградите на победителите в състезанието по плажен волейбол. От своя страна студентите наградиха Соколова с плакет за специален принос към развитието на Студентската академия.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.