iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Иво Ангелов няма да влиза в политиката

Иво Ангелов няма да влиза в политиката 09_1409670663

В редиците на БСП няма да влиза спортист номер едно на България за миналата година Иво Ангелов. Той опроверга твърденията, че е получил такова предложение.

Иво Ангелов се готви за световното първенство в Узбекистан и не е съблазнен от политическите борби. Самият Иво Ангелов заяви, че е приятел с досегашния депутат от БСП Станислав Владимиров и играят футбол заедно, но той не му е предлагал да се включи в редиците на партията.

Докато е професионален състезател Иво Ангелов ще акцентира на спортните си изяви, а това означава поне до олимпиадата в Рио. След олимпиадата ще се мисли. Една от целите на шампиона е да запали все повече деца и младежи да вървят по стъпките на известните спортисти на България. На него му предстои и магистратура в НСА след като успешно защити бакалавърска степен в академията на тима „Мениджмънт на спорта”. Конкретно иска пернишката школа по борба да се развива възможно най-добре и е готов да помага с името и желанието си за нейното развитие. В момента шампионът е на лагер в Тетевен заедно с класиците от националния тим. За световното първенство той е спокоен, но според него има поне 20 състезатели с възможности за медал.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.