iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Избраха Албена Антонова за председател на женската организация на ПП АБВ в община Брезник

Избраха Албена Антонова за председател на женската организация на ПП АБВ в община Брезник 07_1469362104

Албена Антонова застана начело на женската организация на ПП АБВ в община Брезник, като тя бе избрана единодушно при учредяване на организацията. Неин заместник стана Роза Младенова, а за секретар бе гласувано доверието на Емилия Николова.

Албена Антонова се занимава със собствен бизнес и е завършила Университета за национално и световно стопанство в столицата, специалност „Социология”. Тя сподели, че в община Брезник има много проблеми, които стоят на дневен ред и се надява организацията да съдейства за разрешаването им.

По време на срещата дамите коментираха много идеи, свързани с предстоящата дейност на клуба. Те обсъдиха и важни въпроси, които касаят социално слабите жители.

Новоизбраният председател Албена Антонова бе поздравена от Геновева Количкова – член на Изпълнителния съвет на Федерацията на женските клубове към партията на Георги Първанов.

„Надявам са на отлично сътрудничество, за което не се и съмнявам, защото ни предстои много организационна работа по повод предстоящите президентски избори”, сподели Количкова и пожела успех на структурата.

Засега в Пернишка област има изградени женски клубове в три общини – Перник, Ковачевци и Брезник.

Източник:

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.