iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кандидатът на ГЕРБ за президент може да е жена

Кандидатът на ГЕРБ за президент може да е жена 01_1421653240

Премиерът Бойко Борисов благодари на коалиционните партньори на ГЕРБ в управлението, като оцени високо направеното от правителството досега:

Защото само това, което направихме до момента, да сме направили, е достатъчно. Само за това си заслужаваше да влеземе в това правителство. Еврофондовете, всички програми работят за България. Ако сме в управление 2015-а година, ви гарантирам над 5 милиарда, не договорени, разплатени към общини, бизнес, всичко останало. Видяхте, последните седмици тука кметовете по общините навсякъде, каквото имаше, разплатихме. Това са над 90 000 човека или фирми, които си получиха от КТБ парите. И ако нямаше правителство, то нямаше как да стане.

Влизам в ролята и на другите партии. Всички сме си дали сметка, че това е по-добрият вариант. Да, не е идеалният. Друго е да сме само ние и Реформаторите. Тогава много по-смели реформи ще се направят. Сега, все пак трябва да се съобразяваме с повече хора. Но е във всички случаи за добро на страната и виждате реакциите и в Европа, и в Америка и отношението към България.

В приветствие до Общото събрание на жените в ГЕРБ Борисов заяви, че кандидатът на партията за президентските избори може да бъде жена:

Погледнете, на тези постове, където имаме жени, ние просто нямаме по-добър мъж за тях. И да искаме, не можеме да им намериме. И аз така, като ви слушам и като ви гледам интереса към президентските избори, айде – премиер сме имали и жена, но президент не сме имали. Нямахме председател на Народното събрание, сега имаме два мандата, нямахме кмет на София, сега имаме два мандата. Защо да не се напънеме и за президентските избори и да сложиме една жена президент?

Областният управител на Перник Ирена Соколова е новият председател на организацията на жените от ГЕРБ.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.