iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кметът на Перник присъства на събора в Драгичево

Кметът на Перник присъства на събора в Драгичево 08_1472530909

С много настроение и пъстра програма с. Драгичево отбеляза традиционния си събор, като официални гости на празника бяха кметът на община Перник и областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска и представители на областното и общинското ръководство на местната структура на Партията в Перник.

Празнично слово пред жители и гости произнесе кметът на населеното място Виктор Викторов, който им пожела много радост, щастие и здраве във всеки дом. Пред множеството гости на празника кметът на Драгичево представи и официалният герб на селото.

Представителите на партия ГЕРБ не пропуснаха възможността да се включат в извилото се в центъра на селото кръшно българско хоро.

Събитието бе уважено още от организационния секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, кметове на населени места в Общината, зам.-председателя на Общински съвет в Перник Румяна Гьорева, общински съветници от ПП ГЕРБ,областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ в Перник д-р Елза Драгомирова и представители на дамската и младежката структури на партията.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.