iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мария Ненова - зам. председател на младежкото СДС

Мария Ненова

 Мария Ненова -  организационен секретар на СДС в Перник и член на ръководството на общинската структура на младежкото СДС е избрана за заместник председател на националното ръководство на СДС.

На 16 април младежката организация на СДС е избрала изцяло  ново национално ръководство. То си поставя задача да укрепи МСДС  и да издигне авторитета му в страната и на  международно ниво.

Новият председател на МСДС е Христо Панчуго. Зам. председателите са Мария Ненова от МСДС-Перник, Емил Йорданов от МСДС-Люлин, София.

Главен секретар е Иван Андонов от МСДС-Бургас, а Международен секретар е Александър Маджиров от МСДС-Красно село, София.

Това е поредната стъпка, с която СДС решително включва млади хора в своето управление. Председателят, главният секретар и шефът на щаба на партията са малко над тридесет години. Това е категоричният начин да се даде ново начало с необременени хора, далече от всякакви ченгесарски схеми.

Общинското ръководство на СДС-Перник, член на което е Мария Ненова, пожелава спорна работа на новия екип на МСДС. През годините МСДС успя да постигне много добри неща за младите хора в БГ – например да доведе до законодателната промяна, с която отпадна задължителната наборна военна служба, но остава още много работа, докато животът на младите хора стане европейски.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.