iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежи от Перник участваха в седмия Зимен университет на младежката структура на ГЕРБ

Младежи от Перник участваха в седмия Зимен университет на младежката структура на ГЕРБ 02_1456653983

Народния представител от ПП ГЕРБ и председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова е официален гост на седмия Зимен университет на младежката структура на партията в Сандански, като във форума участват 150 младежи от цялата страна. Сред тях трима са от Перник.

Специален гост на форума бе председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

„Нямаме претенции, че всяко едно решение е възможно най-доброто и сме безгрешни. Знаете колко трудно направихме правителство. Виждате в момента в какви тежки отношения са самите партньорски организации в правителството. Има тежки сътресения в Реформаторския блок, самите те не си говорят помежду си. Вътрешнопартийните им проблеми ги прехвърлят и на правителството. Не е работа на ГЕРБ да ги арбитрираме“, заяви премиерът. Той беше категоричен, че провеждането на предсрочни парламентарни избори ще бъде пагубно за държавата.
Бойко Борисов подчерта , че България има 98-99% усвояемост на еврофондовете. „Над 7 млрд. лв. сме разплатили миналата година на български фирми, граждани, организации. 3 млрд. лв. са повече спестяванията в банките за миналата година, 2,850 млрд. лв . сме събрали повече от битката с контрабандата със звеното „Антиконтрабанда“, отбеляза премиерът.

Лектори във форума са професионалисти от най-високо партийно, политическо и държавно ниво. Темите в седмия Зимен университет на младежката структура на ПП ГЕРБ са свързани с предизвикателствата пред местното и държавното управление, секторните политики на партията, предстоящи инициативи, българската дипломация в контекста на международната политическа обстановка.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.