iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежи участват в VІІІ-я редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ

Младежи участват в VІІІ-я редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ 08_1440915467

Седем младежи от МГЕРБ-Перник са участници в VІІІ-я редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ, като политическото обучение се провежда от 28 до 30 август 2015 г. в „Гранд хотел Варна” в курортния комплекс “Свети Константин и Елена”. В него се включват общо 220 младежи от МГЕРБ от цялата страна.

Осмият летен университет на МГЕРБ ще премине под мотото „#BG265”. Събитието бе открито официално от заместник-председателя на партията и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, кмета на град Варна и областен координатор на ГЕРБ в областта Иван Портних, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и представителя на фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Мирчев.

Лектори на семинара ще бъдат министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на земеделието и храните Десислава Танева и заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов. Заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева ще говори пред младежите темата „Политиката в смесените региони“. Кметът на София Йорданка Фандъкова, кметът на Варна Иван Портних, кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на Благоевград Атанас Камбитов ще разяснят прилагането на успешни управленски политики в местната власт.

Специален гост на осмия летен университет на МГЕРБ ще бъде заместник-председателят на Европейския парламент Антонио Таяни. Във форума ще участват и евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Андрей Ковачев, Владимир Учучев, Ева Паунова, Емил Радев и Андрей Новаков. Осмият летен университет на МГЕРБ по традиция се провежда със съдействието на фондация „Ханс Зайдел”, която ще бъде представена и от директора на отдел „Стипендии“ проф. Ханс-Петер Нидермайер.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.