iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежите от ГЕРБ вземат участие в Летен университет във Варна

Младежите от ГЕРБ вземат участие в Летен университет във Варна 08_1409321047

В ежегодния Летен университет във Варна участват и представители на МГЕРБ-Перник. Мотото на събитието е „Ние сме на ход”, като се организира за седма поредна.

Във форума участват над 140 младежи от цялата страна, сред които областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев и членовете на младежката структура Емил Ненков и Светлин Иванов.

Събитието беше открито от заместник-председателя на партията и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, кмета на град Варна и областен координатор на ГЕРБ в областта Иван Портних, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и представителя на фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Мирчев.

Лектори в семинара ще бъдат бившите народни представители от ГЕРБ Лиляна Павлова, Владислав Горанов, Милена Дамянова, Десислава Атанасова и Даниела Панайотова. Във форума ще участват и евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Томислав Дончев, Мария Габриел, Андрей Ковачев, Владимир Учучев, Ева Паунова и Емил Радев.

Седмият летен университет на МГЕРБ по традиция се провежда със съдействието на фондация „Ханс Зайдел”, която ще бъде представена и от директора на отдел „Стипендии“ проф. Ханс-Петер Нидермайер.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.