iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежкото обединение на БСП в Перник се обяви против насилието

Младежкото обединение на БСП в Перник се обяви против насилието 01_1453189939

Ние, младежите от БСП в област Перник, изразяваме категоричната си позиция срещу насилието, което се превръща в ежедневие. След убийството на младеж във Враца преди няколко дни, чиято смърт все още не е изяснена, днес станахме свидетели на нов опит за убийство в града ни. Момиче на 15 години беше намушкано няколко пъти с нож на доста оживено място в Перник. Затова казваме на цялото общество „Не на насилието!”. Това обявиха от Младежкото обединение на БСП.

„Това, че някой си позволява да бие и да убива млади хора без ясна причина, ни тревожи изключително много. Факт е, че държавата е безсилна и сляпа за престъпленията срещу българската младеж. Колко деца трябва да умрат, колко родители трябва да погребат децата си, преди управляващите да вземат адекватни мерки?!

Като младежи ние се чувстваме несигурни в собствената си държава и затова призоваваме всички да кажем: ”Не на насилието! ”, заяви областният координатор на Младежкото обединение Николай Добрев. В сряда младежи от БСП ще дарят кръв за Зорница, момичето, което днес пострада на автоспирка в Перник.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.