iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младите социалисти в Перник продължават своята инициатива „Кмете, чуй ме!“

Младите социалисти в Перник продължават своята инициатива „Кмете, чуй ме!“ 02_1455606359

Младите пернишки социалисти продължават своята инициатива „Кмете, чуй ме!“. Чрез нея те уведомяват общинското ръководство за нередности и проблеми в града и общината и настояват за тяхното разрешаване. Днес те изпратиха два сигнала до кмета на Община Перник, като единият от тях е по особено наболелия напоследък проблем с бездомните кучета в града, а другият е за състоянието на ул. „Бузлуджа“ в кв. „Ралица“.

„Разполагаме със сигнали за големи групи бездомни кучета около спирката на градския транспорт в кв. „Иван Пашов”, в посока кв. „Изток”, спирката на автобус № 1 в кв. „Ралица”, където има и детска площадка, X ОУ в кв. „Изток”, ул. „Младен Стоянов” в кв. „Мошино”, пишат младежите в единия от своите сигнали и настояват общинското ръководство да вземе мерки по решаването на този проблем.

Във второто писмо те добавят, че живеещите на ул.“Бузлуджа“ ежедневно изпитват затруднения с придвижването по улицата заради разрушената асфалтова настилка и големите дупки и искат от кметът на общината да се заеме с отстраняването на този проблем.

Младежкото обединение в БСП – Перник приканва перничани да изпращат своите сигнали или жалби за нередности и проблеми в населеното място, в което живеят, във Фейсбук-профила на младите социалисти: Младежко обединение Перник /https://www.facebook.com/mo.pernik?fref=ts / и в централата на БСП – Перник на ул. „Радомир” № 1.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.