iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Няма да има предложения за депутати от Атака в Перник

Няма да има предложения за депутати от Атака в Перник 08_1408624299

Областният председател на партията на националистите "Атака" Румен Ваташки каза, че предстоящите парламентарни избори са много важни за България и за политическа партия "Атака".

„Мога да ви уверя че ние подхождаме много сериозно към тях и реално вече втори месец сме в предизборна кампания. Волен Сидеров и активисти на партията се срещат непрекъснато с активисти на партията в страната. Регионалните отговорници и популярните лица на партията се включват активно в кампанията и поемат своята отговорност. По време на кампанията за евроизборите ние на практика нямахме кампания, а само едно по-голямо закриване и това на практика ни лиши от евродепутат" - каза още Ваташки.

Областният председател на Атака поясни, че в листата за предстоящия вот за Перник няма да има предложения от пернишката структура. Листата ще се нареди от централата и така, че се избегнат случаи на предателства и ще се носи отговорност. Все още не е решено как точно ще протече предизборната агитация по места в областта, но със сигурност ще има промени, от това, което е правено досега. Целта е все повече хора да бъдат запознати с онова, което предлага партия Атака, като единствената партия останала верна на принципите си. Той коментира и новата коалиция в политическия живот и нас. „ Свидетели на сме на нова коалиция, която специално за Перник и региона бие много на очи.

Това е коалицията между партията на Бареков и партията Лидер на Христо Ковачки. Партии, купувачи на гласове и това при положение че преди три месеца точно Бареков обяви, че Ковачки купува гласове за БСП. След всичко това не б ива да се учудваме че водач на листата в Перник ще е Димитър Колев. Бивш областен управител от НДСВ, напуснал я, после станал депутат от РЗС и оттам напуснал... предал каузата на няколко партии и сега номиниран за депутат! Свидетели сме на политическа хамелеонщина и политическа проституция.

Това означава че той няма политически идеи и няма да работи за Перник. Той се появява покрай избори и тогава се говори за него. Това означава че той обслужва определени икономически интереси и хора на бизнеса, които за целите си използват партии" – каза Ваташки.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.