iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Обучават членовете на Районната избирателна комисия в Перник

Обучават членовете на Районната избирателна комисия в Перник 09_1411121227

Вече ще има обучително звено от ЦИК за членовете на Районната избирателна комисия в Перник. В обучението са включени тематични модули, които са свързани с дейността на РИК до предизборния ден, с приемането на Оперативен план за предизборния и изборния ден, както и с организацията по приемането и предаването на изборните книжа и материали.

Ще бъдат дадени насоки за организирането и провеждането на обучения с членовете на секционните избирателни комисии

Поканени да се включат в обучението са също кметовете и секретарите на общините в региона, представители на Областната дирекция на МВР, на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, местният клон на „Информационно обслужване” и териториално звено „ГРАО”.

Готов е и графикът за обученията на секционните избирателни комисии на територията на областта. Те ще се проведат от 24 до 27 септември. На 24 септември ще текат обученията в Земен, Ковачевци и Радомир, на 25 септември – в Брезник, и на 26 септември – в Трън. В Перник, където са концентрирани най-много Секционни избирателни комисии, обученията ще продължат три дни – от 25 до 27 септември.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.